sherpa-mini-rakodo.szilasepito.hu

Hogyan működik a SHERPA rakodógép?

A mini rakodó egy mobil hidraulikus Power-Packkel felszerelt kompakt földmunkagép.

Hidraulikus mozgatást alkalmaz, mely rendkívül jól használható emeléshez és sok más funkcióhoz. Egyszerűen kezelhető és karbantartható. Sokkal több munka elvégzésére képes, mint amennyit a mérete alapján gondolnánk róla.

A motor egy fogaskerék-szivattyún keresztül biztosítja a hidraulikus rendszer ellátását, amely egy 5-szörös hidraulikus vezérlőblokkon keresztül szivattyúzza az olajat a különböző részegységekhez.

mini rakodógép

Hidrosztatikus kerékmotorok hajtják meg a hátsó kerekeket, és az első kerék láncos csatlakozása gondoskodik a hatékony négykerékhajtásról. Ennek az elrendezésnek köszönhetően a mini kompakt rakodó olyan fordulékony, hogy saját tengelye körül is meg tud fordulni.

A minirakodóra számos gyorscserélő rendszerrel ellátott munkaeszköz felszerelhető. Minden ilyen munkaeszközt egyedileg terveztek és fejlesztettek ki. A segédenergiával működő munkaeszközök gyorscsatlakozókkal kapcsolódnak a külső funkcióhoz. A cserélhető munkaeszközöknek köszönhetően mindössze egy rakodógéppel is rengeteg különböző munkafolyamat elvégezhető.