sherpa-mini-rakodo.szilasepito.hu

Raktáron lévő minirakodóink

Dízeles - SHERPA 100 DIESEL

Elektromos - SHERPA 100 ECO

Benzines - SHERPA 100 AGRI

Benzines - SHERPA 100 PETROL

GÉPBÉRLÉS ÉS ESZKÖZBÉRLÉS

Mik a bérlés feltételei? Hogyan működik a bérlés?

Minden esetben (gép- és eszközbérlés, vagy gép- és eszközvásárlás) szükséges egy előzetes vevői regisztráció, olyan cégekkel és magánszemélyekkel, akikkel jelenleg nem állunk kapcsolatban. A vevői regisztrációhoz szükséges személyes/céges adatokat az adatvédelmi nyilatkozatban megfogalmazott módon használjuk fel és tároljuk.

A regisztrációt követően a bérlés és a vásárlás is szerződéskötés által lehetséges, mely az e-mailben visszaküldött árajánlat elfogadása után történik. A szerződés, a szerződési feltételek meghatározásával és mindkét rész felőli elfogadásával valósul meg.

Bérbeadás esetén kötelező a kaució megfizetése. A kaució összegével a bérbeadó és a bérlő a bérleti szerződés leteltét követően igazságosan el kell, hogy számoljon.

A bérlési szándék érkezhet telefonon, e-mailen és a weboldalon keresztül kitöltött árajánlatkérő segítségével. A megadott elérhetőségeken kollégáink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Mennyibe kerül a minirakodó és eszköz bérlés?

Minden bérlésre egyedi ajánlatot készítünk. A bérleti díj függ a bérelni kívánt gépek és eszközök mennyiségétől, illetve típusától. Kérjen ajánlatot a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy további elérhetőségeink egyikén!

Minirakodó bérlés – milyen típusú minirakodókat lehet bérelni cégünktől?

SHERPA 100 Mini-loaders széria
SHERPA Mini-loaders Z széria
További SHERPA Mini-loaders gépek:
SHERPA 150 minirakodó
SHERPA 200 minirakodó
SHERPA 300 minirakodó

Amennyiben gép, vagy eszközbérléssel fordulna felénk, lépjen kapcsolatba velünk!

Keressen minket bizalommal!