sherpa-mini-rakodo.szilasepito.hu

Raktáron lévő minirakodóink

Dízeles - SHERPA 100 DIESEL

Elektromos - SHERPA 100 ECO

Benzines - SHERPA 100 AGRI

Benzines - SHERPA 100 PETROL

GÉPBÉRLÉS ÉS ESZKÖZBÉRLÉS

Mik a bérlés feltételei? Hogyan működik a bérlés?

Minden esetben (gép- és eszközbérlés, vagy gép- és eszközvásárlás) szükséges egy előzetes vevői regisztráció, olyan cégekkel és magánszemélyekkel, akikkel jelenleg nem állunk kapcsolatban. A vevői regisztrációhoz szükséges személyes/céges adatokat az adatvédelmi nyilatkozatban megfogalmazott módon használjuk fel és tároljuk.

A regisztrációt követően a bérlés és a vásárlás is szerződéskötés által lehetséges, mely az e-mailben visszaküldött árajánlat elfogadása után történik. A szerződés, a szerződési feltételek meghatározásával és mindkét rész felőli elfogadásával valósul meg.

Bérbeadás esetén kötelező a kaució megfizetése. A kaució összegével a bérbeadó és a bérlő a bérleti szerződés leteltét követően igazságosan el kell, hogy számoljon.

A bérlési szándék érkezhet telefonon, e-mailen és a weboldalon keresztül kitöltött árajánlatkérő segítségével. A megadott elérhetőségeken kollégáink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Mennyibe kerül a minirakodó és eszköz bérlés?

Minden bérlésre egyedi ajánlatot készítünk. A bérleti díj függ a bérelni kívánt gépek és eszközök mennyiségétől, illetve típusától. Kérjen ajánlatot a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy további elérhetőségeink egyikén!

Minirakodó bérlés – milyen típusú minirakodókat lehet bérelni cégünktől?

SHERPA 100 AGRI minirakodó

SHERPA 100 PETROL minirakodó

SHERPA 100 ECO minirakodó

SHERPA 100 DIESEL minirakodó

SHERPA 100 2SPEED minirakodó

SHERPA 100 EHD minirakodó

SHERPA 100 Small minirakodó

SHERPA 150 minirakodó

SHERPA 200 minirakodó

SHERPA 300 minirakodó

Amennyiben gép, vagy eszközbérléssel fordulna felénk, lépjen kapcsolatba velünk!

Keressen minket bizalommal!