sherpa-mini-rakodo.szilasepito.hu

Minirakodó bérlés és vásárlás

Dízeles - SHERPA 100 DIESEL

Elektromos - SHERPA 100 ECO

Benzines - SHERPA 100 AGRI

Benzines - SHERPA 100 PETROL

Mik a bérlés feltételei? Hogyan működik a bérlés?

Minden esetben (gépbérlés, vagy gépvásárlás) szükséges egy előzetes vevői regisztráció, olyan cégekkel és magánszemélyekkel, akikkel jelenleg nem állunk kapcsolatban. A vevői regisztrációhoz szükséges személyes/céges adatokat az adatvédelmi nyilatkozatban megfogalmazott módon használjuk fel és tároljuk.

A regisztrációt követően a gépbérlés és a gépvásárlás is szerződéskötés által lehetséges, mely az e-mailben visszaküldött árajánlat elfogadása után történik. A szerződés, a szerződési feltételek meghatározásával és mindkét rész felőli elfogadásával valósul meg.

Bérbeadás esetén kötelező a kaució megfizetése. A kaució összegével a bérbeadó és a bérlő a bérleti szerződés leteltét követően igazságosan el kell, hogy számoljon.

A bérlési szándék érkezhet telefonon, e-mailen és a weboldalon keresztül kitöltött árajánlatkérő kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. A megadott elérhetőségeken kollégáink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Mennyibe kerül a minirakodó bérlés?

Minden bérlésre egyedi ajánlatot készítünk. A bérleti díj függ a bérelni kívánt gépek mennyiségétől és típusától. Kérjen ajánlatot a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy további elérhetőségeink egyikén!

Minirakodó bérlés – milyen típusú minirakodókat lehet bérelni cégünktől?

SHERPA 100 AGRI GX390 minirakodó

SHERPA 100 PETROL GX630 minirakodó

SHERPA 100 ECO Gen 2 minirakodó

SHERPA 100 DIESEL D722 minirakodó

 

Nem találta meg a tevékenységéhez legmegfelelőbb minirakodót?
Igény esetén más típusú SHERPA rakodógépek bérlése és vásárlása is lehetséges. A lehetőségekről érdeklődjön kollégánknál!